Balzam za kosu

Balzam za kosu

Revolucionarna formula koja, zahvaljujući pozitivno naelektrisanim molekulima poliquaterniuma 7, smanjuje statički elektricitet kose i istovremeno stvara film preko vlasi koji sprečava upijanje vlage iz spoljašnje sredine, što čini da stilizovani oblik kose ostaje dugo sačuvan. Zahvaljujući kremastoj teksturi, jednostavno i lako se nanosi a kosa se lakše rasčešljava.

Saznajte više

Kupka za telo

Kupka za telo

Ljubičasto transparentan gel za tuširanje sa pažljivo izbalansiranim sastojcima za čistu i negovanu kožu. Formulacija obogaćena blagim surfaktantima i emolijensima sprečava isušivanje kože, dajući joj svež, gladak izgled. Ekstrakt kamilice deluje blagotvorno i umirujuće na kožu; koža izgleda lepše i zdravije.

Saznajte više

Losion za telo

Losion za telo

Lagane teksture, lako se nanosi i brzo upija u kožu, hidrira je i održava svež izgled. Ulje avokada bogato trigliceridima oleinske kiseline stvara film na koži koji doprinosi elastičnosti. Svojim blagotvornim delovanjem shea buter, zajedno sa pažljivo odabranim, raznovrsnim emolijentnim uljima, čini kožu lepšom, glatkom i sjajnom. Losion je obogaćen vitaminom E koji svojim antioksidantnim delovanjem štiti kožu od negativnih uticaja...

Saznajte više

Šampon

Šampon

Šampon za kosu nežne ljubičaste boje sa bisernim sjajem, koji istovremeno deluje blago na kožu glave i efikasno čisti kosu. Prisustvo glyceryl oleata čini kosu mekom i doprinosi njenom sjaju, a ekstrakt kamilice sprečava isušivanje i lomljenje kose, i vraća joj prirodan i svež izgled.

Saznajte više

Sapun

Mali toaletni sapun pogodan za održavanje higijene ruku koji štiti kožu od isušivanja i čuva njenu vlažnost, ostavljajući je elastičnom, glatkom i mekom. Na bazi jojoba ulja, bogatog hranljivim mastima, vitaminima, a posebno vitaminom E, što omekšava kožu i obezbeđuje prirodnu ph vrednost. Ekstrakt kamilice svojim antiinflamatornim i antibakterijskim svojstvima efikasno pročišćava kožu.

Saznajte više