Kolekcija za muškarce

Muška kozmetika koja će zadovoljiti potrebe svakog muškarca!

Preparat za negu – 4u1, koji čisti i neguje lice, telo i kosu, a formulisan je i za brijanje. Ovaj izuzetno kvalitetan i praktičan preparat namenjen je muškarcima koji često putuju i stalno su u pokretu, ali i onima koji nemaju suviše vremena a žele kompletnu negu na potpuno jednostavan način. Sadrži samo visokokvalitetne aktivne sastojke: alantoin koji deluje antiinflamatorno i odlično štiti osetljivu kožu lica i vlasišta, ekstrak aloe vere koji smiruje manje upale i iritacije kod brijanja, hidrira i uklanja stare ćelije, što kožu čini glatkom, štiti je od oštećenja i preranog starenja. Štiti takođe i kutikulu dlake i povećava bujnost kose.

Preparat All for man 2u1- namenjen je pranju kose i tuširanju, a obogaćem je prirodnim, biljnim sastojcima kao što su ekstrakt aloe vere i uljem masline. Aloe vera je poznata po svom hidrantnom dejstvu a takođe umiruje i neguje kožu dok maslinovo ulje sprečava isušivanje kože i deluje kao prirodni emolijens. Mentol, koji se takođe nalazi u ovoj recepturi, daje osećaj prijatnog hlađenja nakon tuširanja i pruža osećaj trajne svežine. Proizvod je obogaćen savremenom kombinacijom surfaktanata i emolijenasa koji hidriraju kožu i čine je glatkom i elastičnom.

All for Man after shave balm je proizvod koji brzo smiruje kožu nakon brijanja a istovremeno je neguje i štiti. Sadrži 0% alkohola. Zahvaljujući blagotvornom dejstvu aloe vere, alantoina i bisabolola trenutno smiruje kožu nakon brijanja. Pantenol i vitamin E hrane kožu i
poboljšavaju njenu teksturu nakon brijanja.

All for Man kozmetika – dopašće Vam se!