AllMe sapuni za hidriranu i čistu kožu

Najfiniji sapuni sa potpuno prirodnim sastojcima, proizvedeni na bazi biljnih masti i ulja, u četiri blage mirisne note pružaju optimalnu negu i higijenu. Zahvaljujući kvalitetnoj recepturi i vrhunskim sastojcima štite kožu od isušivanja i čuvaju njenu vlažnost, ostavljajući je elastičnom, glatkom i mekom.

Izrađeni su na bazi biljnih ulja, bogati su hranljivim sastojcima, vitaminima, a posebno vitaminom E, omekšavaju kožu i obezbeđuju prirodnu ph vrednost.

Posebnu novinu na našem tržištu predstavlja originalno pakovanje u višenamenske metalne kutije vrhunskog kvaliteta i dizajna i zato smo sigurni da ćete ih rado kupovati  na poklon i sebi i drugima.

Nedavno su se pojavili i AllMe sapuni za lice sa specijanim formulacijama za zrelu, odnosno za mešovitu i masnu, kao i za osetljivu kožu.

Luksuzni sapun za zrelu kožu napravljen je sa uljem koštica kajsije zato što je koštica kajsije bogata prirodnim vitaminima (posebno vitaminima A i E koji su neophodni za zdrav tonus i prirodnu elastičnost kože) kao i esencijalnim masnim kiselinama. Ovo ulje je kvalitativno drugačije od mnogih drugih prirodnih ulja prvenstveno zato što se savršeno absorbuje i ne ostavlja tragove ili osećaj masnoće. Osim toga, ne uzrokuje alergijske reakcije čak i na najosetljivijoj koži i može se koristiti i u proizvodima za bebe. Ako imate zrelu, dehidriranu, nečistu kožu ili bore, ulje kostica kajsije povratiće vlažnost i nežno očistiti Vaš ten.

Luksuzni sapun za masnu i mešovitu kožu napravljen je na bazi ulja eukaliptusa i lešnika.  Ulje  eukaliptusa predstavlja prirodnu odbranu od bakterija i virusa a ima i snažno antiinflamatorno dejstvo. Zbog visokog sadržaja piperitona idealno je za negu masne kože  Pospešuje perifernu cirkulaciju, a miris eukaliptusa deluje blagotvorno na nervni sistem i prirodno stimuliše disajne puteve.

Prirodno ulje lešnika je veoma bogato nezasićenim masnim kiselinama i koža ga brzo upija. Sadrži visoku koncentraciju vitamina B i E, bogato je antioksidansima i biljnim fenolima.  Antioksidativni efekat vitamina E pomaže regeneraciji kože i prevazilaženju efekata starenja.

Ulje lešnika je posebno pogodno za negu problematične kože sklone aknama jer zahvaljujući visokom sadržaju selena i magnezijuma pomaže čišćenje pora i reguliše izlučivanje sebuma sprečavajući nastajanje akni i naknadnih infekcija.

Luksuzni sapun za suvu i osetljivu kožu napravljen je na bazi susamovog ulja i ulja pšenicnih klica. Susamovo ulje odabrano je zbog toga što je bogato vitaminima B i E i zato nežno neguje kožu ali i smanjuje rizik da se pojave problemi, kao što su psorijaza i ekcemi. Pored toga ovo ulje hidrira kožu, ublažava bore i sprečava pojavu proširenih pora. Ulje pšeničnih klica je prirodni antioksidans i dubinski hrani i regeneriše kožu i posebno je korisno u regeneraciji suve, osetljive i ispucale kože.